Praktisk

Praktisk

Når?

Fredag 1. – søndag 3. februar 2019.

Programstart vil være en gang på ettermiddagen fredag, og programslutt rundt lunsjtider på søndag.

Hvor?

Spillerom blir arrangert på Kultursenteret ISAK midt i Trondheim sentrum.

Adresse: Prinsens gate 44, 7011 Trondheim.

Festmiddagen på lørdagskveld blir et annet sted, men i gåavstand fra ISAK. Mer informasjon om dette kommer.

Mat?

Du må ordne frokost selv, vi ordner lunsj (lørdag) og festmiddag (lørdag). Vi har begrenset mulighet til å ta hensyn til alle mulige allergier og dietter, men vi vil gjøre så godt vi kan for å ivareta alle. Mer informasjon om dette kommer.

Det vil bli mulighet til å få kjøpt kaffe, te og kanskje noe annen enkel servering/snacks på ISAK. Vi har en egen Spillerom-kopp som kan bestilles med billetten som gir en ubegrenset mengde te/kaffe i løpet av festivalen.

Overnatting?

Du må ordne overnatting selv, MEN! vi har fiksa spesialpris på Comfort Hotel Park midt i Trondheim sentrum. Hotellet ligger fem minutter med frisk gange fra ISAK.

Hotell

Spesialprisen er dobbeltrom til kr. 890,-/natt (inkl. frokost), og må bookes per e-post til co.park@choice.no eller telefon 73 83 39 00 (funker ikke på nettsidene eller i app).

Oppgi bookingreferanse GB000139. Siste frist for å få denne avtalte prisen er 12. januar 2019.

Bo privat

Vi kommer ikke til å organisere noen privat overnatting, men hvis du er en snill trondhjemmer med husrom og hjerterom, kan du gjerne tilby deg å huse noen snille spilleromdeltakere via Facebook-arrangementet.

Reise?

Du må ordne reise selv. Vi skulle selvsagt ønske at vi hadde et stort romskip vi kunne hentet dere med, men det må nok bli på et Spillerom en gang i fremtiden.

Trondheim er heldigvis lett tilgjengelig med både tog, fly og bil. Dessverre går det ikke så mange direktebusser fra andre store byer lenger. Følg med på billettsalg hos NSB, SAS og Norwegian utover rundt jul og nyttår, og tenk på miljøet og kjør sammen med noen hvis du velger å kjøre bil. 🙂

Kollektivtrafikk i Trondheim

Både Kultursenteret ISAK og hotellet ligger i gåavstand fra Trondheim sentralstasjon og holdeplassene til flybussene.

Hvis du skal bo andre steder enn på hotellet, og må farte litt i Trondheim så finner du bussruter og informasjon om priser hos AtB.

Du kan forhåndsbetale og laste ned billetter med AtBs billettapp (anbefales), kjøpe billett med SMS (anbefales) eller betale kontant på bussen (anbefales ikke da det er dyrere).

Nærmeste bussholdeplasser til Kultursenteret ISAK er Munkegata og Dronningens gate.

Nærmeste bussholdeplass til hotellet er Prinsen kinosenter.

Parkering

Det er flere store parkeringsplasser/-hus like ved Kultursenteret ISAK hvis du velger å kjøre bil. Du finner all informasjon du trenger om parkering på nettsidene til Trondheim parkering.