Praktisk

Spillerom 2018 avholdes i Oslo 27. – 29. april.

Dørene åpner 17:00 og da blir det mulighet til å registrere seg, få navneskilt og melde seg på programpunkter. Selve programmet starter først 18:00.
Festivalen avsluttes 13:30 på søndag.

Reise

Spillerom 2018 blir arrangert på Trikkehallen på Kjelsås, i Oslo.

Du kommer deg enkelt til Trikkehallen fra Oslo sentrum med trikk 11 eller 12 til Kjelsås. Trikkehallen ligger rett ved Kjelsås trikkeholdeplass.

Det arrangeres fellesreiser fra Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Dersom du har kjøpt billett inkludert togreise skal du ha mottatt informasjon om dette på e-post. dersom du ikke har mottatt mail, vær vennlig å kontakte oss så snart som mulig (hei@spillerom.org)

Mat

For de med forhåndskjøpt festivalpass serveres følgende måltider i Kafé 21:

Enkel kveldsmat serveres fredag: 20:00-21:30.
Lørsdag serveres frokost: 09:30-10:00, og lunsj: 13:00-14:30
Søndag serveres frokost: 10:30-11:00
Alle måltider er vegetariske eller har vegetar-alternativer. Dersom du har spesielle mathensyn, må du selv ordne med mat.

Det finnes en matbutikk (Coop Prix) 2 min gange fra Trikkehallen. Denne er åpen til 22:00 på fredag og 20:00 på lørdag. På søndag er bensinstasjonen Shell Express nærmeste åpne butikk, 4 min fra Trikkehallen.

Tema og festmiddag

Det er tradisjon for å ha et overordnet tema for Spillerom, og i år er tema ATLANTIS. Vi håper å få se hva DU forbinder med Atlantis på festen lørdag kveld! Vi oppfordrer alle til å kle seg ut – det blir kostymekonkurranse, så her er det bare å la de kreative juicene strømme! Vi kommer også til å sette opp en liten siste-liten-kostyme-mekke-bod for de som gjerne vil kle seg ut men ikke egentlig har noe å kle seg ut med.

På festen vil det bli buffet med vårruller, rød curry med kylling og pad thai vegetar. Vi byr også på tre enheter drikke, ønsker du mer utover dette må du ta det med selv.

Overnatting

Trenger du et sted å sove under festivalen? Oslos laivere er kjente for å gjestfritt åpne sine hjem i forbindelse med ulike arrangementer i byen, så spør gjerne på Facebook! I tillegg finnes det flere muligheter både i nærheten av Trikkehallen, og i Oslo sentrum.

Nærmeste hostel er Haraldsheim, der det koster 290kr/pers/døgn i et fellesrom, eller 375kr/pers/døgn i et dobbeltrom. Haraldsheim ligger 5-10 minutter unna med trikken, eller 30 minutter hvis dere heller vil gå. I tillegg er det selvfølgelig også mange hoteller nede i sentrum, med god trikkeforbindelse opp til Kjelsås.