Praktisk

Spillerom 2017 avholdes 28. – 30. april. Festivalen åpner kl 19:00 på fredagen og avsluttes 14:00 på søndag.

Reise

Spillerom 2017 blir arrangert på Høgtun Kultursenter i Marnardal kommune. Du kommer deg lettest til Marnardal med tog, og vi ordner transport fra Marnardal stasjon til festivalområdet (ca 5 minutter med bil).

Dersom du reiser fra, eller via, Oslo, Bergen eller Trondheim er det et fabelaktig fellesreise-initiativ du kan slenge deg med på! Fønikstoget er delvis subsidiert av foreningen Knuten.

Priser for å være med på Fønikstoget:
Vanlig billett: 750 kr t/r
Billett hvis du har dårlig råd: 450 kr t/r

Oslo
Avreise fra Oslo fredag 28.4 kl 14:25 (ankomst 19:36)
Retur til Oslo søndag 30.4 kl 15:19 (ankomst 20:25)

Bergen
Avreise fredag 28.4 fra Bergen kl 07:57
Retur søndag 30.4 ankomst Bergen 06:49 (mandag morgen)

Trondheim
Avreise fredag 28.4 fra Trondheim 05:45
Retur søndag 30.4 ankomst Trondheim 06:40 (mandag morgen)

Fra Mandal:

Kommer du fra Mandal med bil er det ca. 15 minutter å kjøre. Sving av mot Høgtun fra hovedveien. Ved Høgtun kan du stoppe for av- og påstigning. Det er parkeringsplass ved ungdomsskolen som du passerer på vei opp til Høgtun.

Lokale bussruter finner du her:

http://www.akt.no/media/28679/Bestillingsruter_MARNARDAL.pdf

Noen av disse må bestilles på forhånd. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker hjelp til dette.

Overnatting

Vi ordner med sovesal til alle deltakerne på festivalen, dette inngår i prisen. Du tar med deg noe mykt å sove på, for eksempel et liggeunderlag eller en luftmadrass, samt en sovepose eller liknende.

Dersom du ønsker det, kan du kjøpe en litt dyrere billett for å sove på et 2-4 mannsrom i stedet. Pute og dyne finnes her, men du må selv ta med sengetøy. Barnefamilier vil bli prioritert når det kommer til romplassering, og ellers vil vi forsøke å etterkomme alles ønsker så godt det lar seg gjøre. Fyll ut dette skjemaet (https://goo.gl/forms/bYT4C3AjGvOVNTcJ3) for å ønske deg hvem du blir plassert sammen med dersom du har valgt denne billettypen.

For alle som overnatter på Spillerom, er det toalett- og dusjmuligheter med enkel standard på gangen.

Tema og festmiddag

Det er tradisjon for å ha et overordnet tema for Spillerom, og i år er temaet mythos.

På lørdag kveld er det tradisjonen tro duket for en storslagen festmiddag der vi oppforderer alle til å komme i kostyme som passer med tema.

Frivillige

Det er mye som skal gjøres i forbindelse med en festival, og vi kommer til å trenge noen hjelpende hender under helgen. Kan du tenke deg å ta en 3-timersøkt til å kutte agurk, stå i info-desken eller passe på at prosjektorene fungerer, så vil vi svært gjerne ha deg med på laget! Du blir belønnet med kake og evig takknemlighet. Send oss en mail på hei@spillerom.org, så hører du fra oss!