Praktisk

Når?

Fredag 31. januar – søndag 2. februar 2020.

Se program for klokkeslett.

Hvor?

Spillerom blir arrangert på Cornerteateret i Bergen.

Adresse: Kong Christian Fredriks Plass 4, 5003 Bergen.

Mat?

Festmiddag på lørdagen er inkludert i billetten. Utover det er det mulig å kjøpe matbillett for lunsj og middag, og evt. frokost for de som

Festmiddag?

Ja, festmiddag!

Lørdagskveld er det festmiddag for alle Spillerom-deltakere. Festmiddagen er inkludert i Spillerom-billetten. Årets tema er “Extravaganza”! Ta med deg  ekstravagant kostyme og stemning! Cornerteaterets bar åpnes for oss under festlighetene hvor man kan kjøpe drikke. Det er lagt inn en pause i programmet på lørdags ettermiddag slik at man rekker å slappe av litt før middag og sosialisering.

Festmiddagen er (selvfølgelig?) en temafest, og vi har mange ideer! Vi vil avsløre temaet når festivalen nærmer seg…

Sikkerhet og inkludering

Spillerom er en frivillig arrangert festival, og vi har noen enkle sosiale regler for vårt arrangement, som er ment å ivareta alle våre deltagere.

1) Navneskiltene er “festivalbilletten” din, og må bæres synlig hele tiden. Respekter andres navneskilt og pronomenmarkør.

2) Forsøk så godt det lar seg gjøre å holde alle samtaler åpne. Ha alltid en ledig stol ved bordet, og introduser nyankomne til samtalen.

3) Spillerom foregår i et eller flere vernede bygg, og det er ikke tillatt med åpen ild i eller nær bygningene. Røyking er kun tillatt på anvist plass.

4) Norsk lov gjelder også på Spillerom.

5) Vi forbeholder oss retten til å vise bort eller nekte adgang til personer som ikke følger våre regler eller anmodninger.

Under Spillerom vil det være flere personer tilstede som kan førstehjelp. Vi har også flere tilgjengelige kontaktpersoner hvis du trenger noen å snakke med undervegs.

Overnatting?

Vi tilbyr overnatting på sovesal for de som kommer utenbysfra. Det er begrenset antall plasser, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder. Vi vil også tilby spesialpris på hotell i Bergen sentrum. Mer info kommer!

Bo privat

Vi kommer ikke til å organisere noen privat overnatting, men hvis du er en snill Bergenser med husrom og hjerterom, kan du gjerne tilby deg å huse noen snille spilleromdeltakere via Facebook-arrangementet.

Reise?

Du må ordne reise selv. Vi skulle selvsagt ønske at vi hadde vogner med dystraler som vi kunne hentet dere med, men det må nok bli på et Spillerom en gang i fremtiden.

Bergen er heldigvis lett tilgjengelig med både tog, fly og bil. Dessverre går det ikke så mange direktebusser fra andre store byer lenger. Følg med på billettsalg hos NSB (“Vy”), SAS og Norwegian utover rundt jul og nyttår, og tenk på miljøet og kjør sammen med noen hvis du velger å kjøre bil. 🙂

Kollektivtrafikk i Bergen

Cornerteateret er lett å komme til ved hjelp av bergenstrikken “Bybanen”. Holdeplassen heter “Florida” (fra Florida går det også buss til Montana). Dersom du reiser med buss kan du gå av på holdeplassen “Møhlenpris”

Vi anbefaler alle å  bruke reiseplanleggeren til Skyss.

Du kan forhåndsbetale og laste ned billetter med Skyss’ billettapp (anbefales) eller kjøpe billett på automater eller kiosker.

Parkering

Det er to store parkeringsplasser/-hus like ved Cornerteateret hvis du velger å kjøre bil. Du finner all informasjon du trenger om parkering på nettsidene til GC Rieber.